Extra ren disk!

/ Permalink / 1
Fick precis ett mail från Mikael med denna bild och texte "Lena diskar" haha. Jag brukar i krislägen hälla i lite Yes disktvål i diskmaskinen ifall vi har slut med tabletter, och tipsade mamma om detta imorse. När jag gör så, tar jag sparsamt med diskmedel, men uppebarligen inte min kära mamma haha.. Så himla rolig bild
 
 
 

Time for a little pampering!

/ Permalink / 0
Kikade igenom lite bilder på datorn/bloggen och känner på en gång att jag ser otroligt trist ut i dagens läge. Har ingen som helst färg, min hud är nästan genomskinlig, icg håret känns mest bara tråkigt. Behöver verkligen pigga upp mitt yttre lite, och så fort mitt efterlängtade VISA kort droppar ner i postlådan ska jag unna mig lite skönhets saker. 
 
1.5 år sedan
första terminen i long beach
hemma i skidsta
Håret kändes friskt här och lagomt solblekt. 
rätt kort efter att jag hade tagit ut mina extensions, håret var väldigt tunt men jag tyckte verkligen om färgen!

Trial and error is the best way to learn.

/ Permalink / 0
När jag pluggade på UCLA så gick jag en kurs om import/export. Den var super intressant men det var väldigt mycket att lära sig och sätta sig in i under bara 7 veckor. Man kunde som inte relatera till vad exakt en airway bill eller bill of lading eller customs bond. Nu när jag sitter och letar efter en bra Customs broker som kan hjälpa oss att föra in BungyPump genom tullen så börjar jag förstå hela processen mycket bättre. Nu håller jag iofs inte på med någon simple uppsats som jag hoppas få betyg på, nu handlar det om pengar och om BungyPump ens ska ha någon framtid i USA. Det jag vill komma fram till är att det är en helt egen värld det här med US Customs och alla regulations, men om man bara är tillräckligt motiverad så börjar det faktiskt "make sense" efter ett tag. Super intressant måste jag säga!
 
Till top