UPS commercial - Fun experience

/ Permalink / 0
UPS reklamfilms-inspelningen gick bra (tror jag). Det visade sig vara en himla stor och serios produktion, fanns flera trailers, wardrobe, makeup, lunch trailers osv. Fick forst hoppa in i wardrobe och testa jatte manga olika outfits, min "roll" skulle vara "tjejen som jobbar med gastavar men springer arenden nu efter att ha tranat". Sa det blev olika traningsklader och fargkombinationer, men det valde till slut nagot i blatt/gratt. Sen blev jag skickade till makeup och blev naturligt sminkad, och till slut utskickad till "set". Fick mina repliker (typ 10-15 meningar) och blev inkallad till set. Blev ratt sa nervost nar jag insag hur manga som faktiskt ar pa en set och antingen har hand om kameran, ljudet, ljuset, ja allt mojligt. Plus en valdigt intimidating director som laste mig mina repliker.
 
Men jag sa lite olika meningar och repliker, och lyckades aven halla upp BungyPump stavarna i vissa frames, sa vi far se hur de hela klipps ihop och om man ens kommer med i den final version. Men kul erfarenhet var det defintivt, och skulle inte ha nagot emot att sitta i sminket igen och bli fixad lol.
 Har pa mig min egna topp, men byxor och pannbandet var de jag skule ha i rutan. Glomde helt bort att ta mer bilder, typiskt!  
Sa har kommer de nog kanske att se ut, eftersom de filmade genom en mail box med oss alla den dagen ocksa. 

UPS Commercial?

/ Permalink / 0
Den mest random grej som har hänt sen jag flyttade till LA tror jag. Har blivit castad till att vara med i en UPS reklam (lol!). Vi använder oss av UPS för BungyPump och jag är in och ut ur deras butiker jämt, så kanske ändå inte så konstigt att de lyckades fånga en haha. Fast de har ju hundratals locations, men men. Så nu på torsdag ska jag visst vara med där, får berätta mer sen om vad allt detta egentligen innebär !? 


New home sweet home

/ Permalink / 4
Som sagt så mamma har sedan hon landade hjälpt mig att fixa iordning min nya lägenhet och få det mysigt. Och jag tycker vi har lyckats så bra. Det är fortfarande lite mer tavlor och foton som ska upp, och lite små fix. Men på de stora hela är de rätt klart :) 

Till top