you're killing me sunshine

/ Permalink / 2
Efter en helt perfekt start på dagen (ett långt skypesamtal med Stina) så bestämde jag mig för att sitta lite i solen. Visade att det bara var 22 grader ute, så jag tänkte att spf var onödigt för en så kort stund.... men.... där hade jag fel. för självklart så brände jag mig på bröstet och armarna. Så jäkla typiskt. Men jag måste ständigt påminna mig själv om att inte underskatta solen, den är starkare än vad man tror.
.

En heldag med slakata

/ Permalink / 0
Igår hade jag och slakata en heldag tillsammans. Med hennes finals, min skola, pojkvännens lediga dagar och hennes rummisars graduation ceremonier så har vi inte hunnit ses så mycket. Så igår åt vi en lång och GOD lunch på Panama Joes (och ja, den där salladen var helt uppäten när jag var klar). Efteråt promenerade vi runt lite på 2nd street och hamnade sen hemma hos mig och kikade på Netflix. Jätte mysig dag och det får gärna bli fler såna och oftare.
.

don't drink and steer

/ Permalink / 0
Helgerna bara flyger förbi. Men i alla fall så hade pojkvännen sin enda lediga dag i fredags och vi passade på att utnyttja den till max. Vi har länge funderat på att köpa cyklar, eller som dom kallas här, beach cruisers, och i fredags slog vi till på två stycken. Fick ett jätte bra pris och vi båda är jätte nöjda! På kvällen invigde vi dom och cyklade först över till Monets graduation party och sen vidare till två barer. Otroligt skönt att inte behöva gå hem eller vänta på taxi, men lite risky är det kanske att blanda alkohol och cykling haha.
.
ni kan ju gissa vilken som är vems haha
.
baby och jag
Till top