i want

/ Permalink / 0
Jag har haft den här bilden sparad på min dator i jag vet inte hur länge och varenda gång jag tittar på den tycker jag bara om den ännu mer. varken för dressat eller för avslappnat, helt perfekt helt enkelt.


Källa ??

Dagens utflykt

/ Permalink / 1
Roadtripen idag bestod av flera olika stopp. Först ut var linbanan upp till skuleberget, utsikten därifrån är helt underbar. Sen körde vi vidare till Villa Fraxinus, för er som inte varit där är det en stor trädgård (jag har säkert varit där en gång varje år). Nästa stop blev Bönhamn där vi även åt lite lunch. jag beställde in en sjukt god silltallrik. Därifrån vände vi kursen och körde hemåt, men blev en kort paus på uh och även en sväng in på systemet (det är ju fredag imorgon.. hallåå haha). 

Har knäppts en hel del bilder under dagen, men eftersom det går extremt sakta att ladda upp dom här på bloggen, så får ni se några bilder som jag tog med mobilen istället :)


obligatoriska ego-bilden ;)

mamma & kusinen bland blommarna

vink vink

utsikten under lunchen 

30 juli 2009

/ Permalink / 0
sitter här nere i köket med datorn och cergej är på övervåningen med PS3. Vi har lite me-time såhär på morgonen. Sen vid tolv kommer mamma hem och det bär av på en roadtrip. Försöker även få tag på simone för att kunna boka våra flygbiljetter till USA men hon svarar varken på mobilen eller hemtelefonen - väldigt märkligt! Sen om någon har glömt så är det fredag imorgon.
FREDAG!!
Till top