the trip. . .

/ Permalink / 0
Allting gick så bra till Sthlm och från Sthlm. Men sen i Frankfurt så blev mitt flyg till Washington försenat och det slutade med att jag inte hann med mitt connection flyg till Los Angeles. Jag sprang liksom genom kontrollen och gaterna, men när jag kom fram hade flyget redan gått... lite uppgiven man känner sig då. Men blev bokad på ett flyg dagen efter och fick rum på hotell och matkupong. Ja det är vll de minsta dom kan göra på JULAFTON. Jag kan nog konstatera att årets julafton är den värsta jag haft någonsin, helt ensam på ett hotell.
.
Men nu hoppas jag att allting går som det ska. sitter iofs redan vid gaten, en och en halv timme tidig. riskerar ingenting idag haha. sen hoppas jag även att Mike står och väntar på mig när jag landar. Och visst ja, jag vet inte alls vart mitt bagage är, antingen på LAX redan eller fortfarande här i Washington. We'll see I guess.
.
Men God Jul allihopa, hoppas att ni haft det mysigt med familjen och julmaten <3

Snart börjar resan

/ Permalink / 0
Allting tar så klart mycket längre tid än vad man tror. men nu är jag resväskan packad (är rätt säker på att jag inte glömt något) och jag ligger i sängen efter ett långt varmt skumbad. Behövde slappna av lite inför de kommande dagarna. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, men kanske lika bra att förvänta sig förseningar och sen bli glatt överraskad när allting startar i tid. håll tummarna för att jag kommer fram till pojkvännen och LAX som planerat.
.

crazyness

/ Permalink / 0
Helt plötsligt så reser jag ett helt dygn tidigare än tänkt. Så istället för fredag förmiddag, så lämnar jag övik imorgon bitti. Så just nu panikpackar jag, bokar hotell och väntar på lilla-julafton-middagen. Jag kan inte förstå att resan är så nära nu, crazyyy!
Till top