Måndags tankar,

/ Permalink / 0
Jag vill inte att det ska bli december månad. Den månaden innebär så mycket, både ångest och glädje och avsked och njutning. Aa ni förstår. Ångest = skolan och alla final exams. Glädje = att jag är i cali. Avsked = att många åker iväg innan mig. Njutning = av att umgås med alla härliga personer som jag är omgiven med här och vädret.
.
Men sen blir det faktiskt mysigt att komma hem också. Jag har saknat att ha alla mina vänner och min mamma bara ett samtal bort. sen ska det bli skönt att slippa tidsskillnaden också. Dock blir det ju ändå tidsskillnad då många är kvar här i Long Beach. Man kan aldrig vinna helt enkelt.
.

Det är viktigt att omge sig med personer som får en att le

/ Permalink / 0
Ett bra tag inpå den här terminen trodde jag inte att jag skulle kunna hitta någonting som kunde jämföras med det jag hade förut. Men nu börjar jag få tillbaka hoppet om att det kanske inte är helt omöjligt ändå. små små steg i rätt riktning.
.
Hade en som alltid mysig kväll med honom. vi parkerade bilen precis utanför flygplatsen och tittade på när flygplan landade. hade på musik i bakgrunden och pratade om allt möjligt. Sen slutade vi prata och slutade att titta på flygplanen :)
.

sista timmarna av helgen.

/ Permalink / 0
Vart har den här lång-helgen försvunnit. vi satt och pratade om det tidigare idag, men varken daniel, joel, cissi, shagar, simone eller jag kunde hitta något bra svar på det. Men tiden går fort när man har roligt, så vi måste alla ha haft en väldigt rolig helg :)
läskiga facebook.
hatar när bilder bara dyker upp från ingenstans.
Till top