The baby's in my life, Mike and Merlin

/ Permalink / 0
Den har bloggen blir visst inte updaterad sa ofta nu. Men det har varit fullt upp sedan fodelsedagen, ni kan ju gissa er fram om varfor ;) fick den sotaste lilla pug valpen i fodelsedagspresent fran pojkvan!! Vi dopte honom till Merlin och nu kanns det som att han alltid har funnits i var lilla familj. Blev aven bjuden pa mitt livs forsta pedikyr av Stina, det var valdigt skrammande, men samtidigt precis vad mina fotter behovde, inte en dag for sent!
.

August 25, 2011

/ Permalink / 1
Idag kommer Madde och hennes kompis till Long Beach och halsar pa Stina och mig. Ska nog bbq:a och kanske ga ut en svang, far se vart kvallen slutar. Men pojkvannen ar valdigt glad over det har, for hur ofta kan man saga att man har fyra svenska tjejer sovandes i sin lagenhet haha. Men innan alla roligheter kan borja sa har jag sista lektionen for den har veckan och ett gruppmote, den andra quartern borjar ju faktiskt ga mot sitt slut, bara lite mer an en vecka kvar.

She made it

/ Permalink / 0
Idag kom äntligen Stina fram. vi hämtade upp henne på Lax och allting gick väldigt smidigt. stackarna hade inte lyckats somna något under hela flygresan, så nu till kvällen efter många promenader runt i long beach så sover hon på soffan. tror jag ska väcka henne om ett tag och se om hon är hungrig, men inte riktigt än. känns jätte kul att ha henne här, men fortfarande lite overkligt :)
Till top