Heeeej!!

/ Permalink / 0
Jag saknar min blogg känner jag. Kan man inte på något sätt blogga från mobilen ?? :P

Vilket som så passar jag på att uppdatera lite medan jag sitter på skolan. Hittade några bilder från juldagen, då jag var tillsammans med Mikeys familj. Spana in grupp-fotot.. haha jag dör!! Men samtidigt så kan jag inte låta bli att sakna allting därborta väldigt mycket. Människorna, vädret, engelskan... och massa andra små fjantiga saker.

Sverige är ju inte så dålig heller såklart. Att ha mamma och alla vännerna nära igen betyder väldigt mycket. Så skönt att kunna ringa eller sms:a när man vill, utan att räkna fram timmarna..

hörs snart igen :) puss

The past couple of days,

/ Permalink / 2
Det känns konstigt att vara tillbaka i Helsingborg igen, men samtidigt känns det precis som vanligt. Det har varit roligt att träffa alla igen och även att ha kommit igång med den nya kursen och förhoppningsvis får jag veta snart hur stor komplettering jag måste göra. Men lägenheten känns bra, aning tom på möbler, men det kommer nog att fyllas på nu i de närmaste veckorna.

Sen flyter det på med jobbsökandet också. Ska provjobba på en restaurang här i stan, Bonasera Bonasera, på fredag. så håll tummarna för att det går bra! :))

Hm...vad mer....  jag hoppas alla mår bra, saknar er alla. men det är skönt att kunna skicka sms till er nu, vilket jag gör rätt ofta också haha. dont hate ;)

Hälsningar från ICKE-soliga HBG!!!!

/ Permalink / 0
TACK sus för bilderna. Men nu vet jag att inte dricka rödvin inför nästa foto-session haha! fan vad ful ens mun ser ut då!!

Har inte uppdaterat på jätte länge. men jag har inget internet hemma och tydligen så går det inte att blogga från mobilen :(( , jag har försökt! Så räkna inte med några jätte frekventa uppdatering här hehe.

Till top