28 years on the 28th

/ Permalink / 0
Igår var det Ryans födelsedag, han killen i randigt. Mike hämtade upp mig efter skolan och efter lite ombyte hemma skyndade vi iväg till baren där alla andra var. Vad vi inte visste var att Ryan hade firat sin födelsedag hela dagen haha, och efter att killarna var klara med honom så var han helt knäckt, stackarn haha.
.

sunday night birthday party

/ Permalink / 0
Igår så var vi till en av Mikes kompisar och firade hans födelsedag. Han hade det hos hans föräldrars hus och det var nog det finaste huset jag har sett hittills. Låg uppe på ett berg och hade en jätte fin utsikt över hela dalen, sen var inredningen inte så tokig och inte heller den beställda maten. Men eftersom jag är den sugar junky jag är så var min favorit tårtan så klart, yum. Det var en rolig kväll och skönt att bara vara hemma hos någon hela kvällen och inte alltid gå till en bar.
.

Living in the matrix

/ Permalink / 0
För en vecka sedan bröt Mikes bil ihop och sa hejdå till oss. En vecka senare skaffade han en ny och en mycket bättre sådan också. Fick äntligen köra den igår kväll och jag älskar den. Gasar man så flyger den iväg och den är så fin och fräsch. Den är inte splitter ny utan från 2009, men är sparsamt använd och har få mil på nacken. Och Mike säger att det är våran bil, så nu är jag mer än taggad på att ta mitt körkort och officiellt vara en bilförare haha.
.
hejdå gamla bilen..
hello Toyota Matrix
Här är en bättre googlad bild på den.
Till top