Such a fun weekend ahead!

/ Permalink / 0

En av mina födelsedags presenter från mamma var en övernattning i Stockholm, så imorgon flyger vi ner (mamma och jag). Sover över på hotell och åker hem på lördag eftermiddag. Ska bli jätte mysigt att åka på en liten resa så här, får hoppas att vädret skiner upp lite dock, för just nu verkar det bara vara regn där nere. Inte nog med det här, så har jag en jätte mysig kväll hos Stina att se fram emot på lördagen. Lite girl talk och vin, vi har ju knappt setts på tu man hand, har ju alltid varit med pojkvännerna, så det här är verkligen efterlängtat!!

 

Old girl now

/ Permalink / 0
Det har gått några dagar och sedan dess har jag faktiskt hunnit fylla 24 år. Blev en jätte mysig middag + tårta i söndags, och fick alldeles för många presenter. Utnyttjade en present idag och toppade håret, it was about time.
 
En av presenterna var denna klocka nedanför, och de som var så speciellt med en var att mamma hade customized den och lagt vårt nya företags logga i bakgrunden.Himla rolig ide!
 
Annars så har jag äntligen börjat jobba med Bungy Pumps på Sports Progress kontoret. Det är så skönt att ha lite rutiner, träffa folk och ha för-och eftermiddagskaffe. Jag känner att jag får mycket mer gjort och dagarna går som fortare. Största pluset är att jag får umgås med mamma lite mer än vanligt!
 
 
 


 

I miss my little family

/ Permalink / 0
Nu har det nästan gått 4 dagar sedan pojkvännen åkte, otroligt långa dagar måste jag säga men jag börjar sakta men säkert komma in i vardagen. Kommer bli ännu lättare till veckan när jag kommer börja jobba på mamma's kontor och faktiskt komma ut ur huset lite och inte bara sitta med datorn hemma och jobba. 
 
Jag saknar oss.
Mille ar mysig, men tyvärr inte alls lika mysig som min älskade Merly.
Till top