Bra start på veckan !

/ Permalink / 0
Vaknar upp ur en jätte jobbig dröm, men resten av morgonen har bara varit fylld med glada nyheter. CSN har redan tagit ett beslut och papperna är på väg tillbaka mig, vilket betyder att jag inte har något mer som saknas inför intervjun på amerikanska ambassaden. ni anar inte hur lättad jag känner mig.

Resten av dagen ska jag mysa med milton, träna och möta upp mamma för att fixa en present till mormor och morfar, som båda två fyller år i februari.

matfylld helg

/ Permalink / 0
Rullade hem från Mikaels föräldrar efter en väldigt god middag. Blev både förrätt, varmrätt och efterrätt! Även igår blev det god mat på Arenan innan Idol-showen. Och när jag tänker efter så blev det jätte god mat även i fredags, all eloge till Erik!

Men imorgon ska jag ta och röra lite på all extra "hud" haha, ska nog också testa träningsvideon som jag fick från Emmelie. ska visa mitt sex-pack när jag är klar myran ;)

jätte god mat på ett libanesiskt ställe i L.B

sucky sundays

/ Permalink / 0
Ja men då var det ännu en söndag som man tillbringar ensam. men om jag har tur så har jag bara fyra till att plåga mig igenom (max fem stycken). det är liksom inte så långe kvar... eller det är ju en månad ungefär, men har liksom blivit härdat efter den senaste vänteperioden på TRE månader. Så en månad känns som ingenting nästan haha.

Ligger fortfarande i sängen, men magen skriker efter mat så ska försöka se vad jag kan hitta i kylskåpet.

Till top