See the positive in everything.

/ Permalink / 0
Negative: Jag kommer inte få mitt visum innan års-skiftet och kan inte åka in i usa utan det. Med andra ord så kommer jul och nyår inte att spenderas med pojkvännen eller merlin :(
 
Postive: Eftersom jag är kvar i sverige så kan jag följda med mamma till St:Petersburg och hälsa på min moster, kusin och hans lilla baby tjej. 
 
 

Favorites

/ Permalink / 0
Ja vad ska man säga, dagens lite "somriga" look. Önskar att jag inte behövde dra över en jacka, halsduk och handskar, utan bara gå ut såhär. Men det kommer en tid för det också. Riktigt bra köp med den här mocka jackan, super nöjd! 
 
 
Igår blev det en mysig och väldigt god middag på varvsberget med mamma. Slutade med att vi både beställde in förrätt, varmrätt och efterrätt. Så ni kan ju tänka er hur mätta vi var sen. Men väldigt gott.
Tycker jätte mycket om deras "julgranar" gjord av ljusslingor som är fästa på flaggstängerna. 
 
 

Keeping fingers crossed

/ Permalink / 0
Jag har inte känt mig orolig över visumet tidigare, men nu när det börjar kännas att det närmar sig börjar jag tvivla på allt nästan. Måste försöka koppla bort tankarna ibland och ta allt som det kommer. 
 
I alla fall, troligtvis så är hemsidan lanserad imorgon, det är bara lite små justeringar kvar med att flytta över den till den slutgiltiga plattfomen. Så det känns roligt, det är verkligen på tiden. Sen så har jag precis fått slut korren på visitkortet mitt, kommer bli snyggt. "Valeria Frejlin - General/Operations Manager" klingar fint. Samtidigt är första test-försändelsen påväg till LAX och landar på söndag, så nu håller vi tummarna för att amerikanska tullen godkänner och släpper igenom BungyPump. 
Till top