skynda fynda

/ Permalink / 0
Det har blivit jätte dåligt med uppdateringar och skype-dejter sen jag kom tillbaka till Long Beach. Men det SKA bli ändring på det. Ska ringa om internet direkt på måndag och få igång det. Men annars så har tiden bara flugit iväg, har passat på att inreda lägenheten mer när Mike haft sina lediga dagar, så nu har vi utomhusmöbler (se bild), ett soffbord och en soffa!! Allt är så fint och vi fyndade verkligen med tanke på hur billigt vi fick allting. En stor hörnsoffa i beige mockatyg med mycket plats för folk att sova över på ;) så kom över och hälsa på mig/oss!!!
.

the days of my life

/ Permalink / 1
Sedan vi flyttade in i vår lägenhet i tisdags har det mest gått ut på att packa upp och bjuda över vänner som vill se den. Det har varit fint väder och en av kvällarna var vi över hos grannarna och satt vi deras brasa och drack kaffe drinkar. ibland så inser man faktiskt hur bra man har det. önskar verkligen att jag kunde ta med mig alla hemifrån och bjuda in till vår house warming party!
-
Sen igår så firade jag och pojkvännen 8 månader tillsammans. rätt stort tyckte jag, så vi unnade oss en god middag på en skaldjurs restaurang här i Long Beach.
-
Vad mer, jo..herregud...var till DVM office idag, vilket är typ vårt trafikverket och anmälde mig till att ta körkortet här. Men visste inte att man blir fotograferad på samma gång, trots att man inte har skrivit provet eller gjort uppkörningen, så nu har jag den fulaste bilden till mitt framtida körkort.. SUCK. haha. hade en extrem bad hair day så jag satte bara upp allting i en hästsvans, luggen och allt. så jag ser praktiskt taget skallig ut på bilden. men men, jag kletade på lite läppglans i alla fall, that's something.

This is my moment, I just feel so alive

/ Permalink / 0
Äntligen har pojkvännen och jag flyttat in i vår strandlägehet. Hela dagen igår gick ut på att flytta över saker från hans föräldrars hus och handla allt det nödvändiga som man behöver direkt. vi lyckades få en hel del gjort och insåg att vi har en väldigt lika smak när det kommer till inredning och färgval (skönt). Träffade även grannparet som är jätte roliga och trevliga, blev bjuden på middag och vin när killarna höll på att flytta sängen. Men här kommer en drös med bilder. skriver små kommentarer under varje.
lägenhetsbyggnaden, våran är längst ner till vänster
precis utanför vår uteplats
mike och robert
blommor precis till höger om oss
thumbs up
vårt kök i bakgrunden
väldigt tomt haha
crazy midnight grocery shopping
Till top