Sista spurten

/ Permalink / 0
Igår så var det första dagen på min sista termin i utbildningen. Det har verkligen gått snabbt sen jag började, men sen är det ju ett mer intensivt tempo än vanligt. Betygen ligger på topp fram tills nu, raka A'n och nu hoppas jag bara att man kan hålla samma nivå nu sista tre-fyra månaderna. Har valt riktigt bra och användbara klasser känner jag, business law, international trade och hur man ska develope a business. Är jätte peppad och vill bara lära mig så mycket jag kan.
.
Idag följer stina också med mig till Westwood och UCLA, har ju äntligen bilen två av tre dagarna jag har skola, så det blir mycket mer "smärtfritt" att ta sig till skolan haha. Så skönt.

My little Merlin

/ Permalink / 0
På lördag har vi haft lilla Merlin i fyra veckor. Han är ju den mest underbara lilla killen någonsin, man kan tro att jag pratar om mitt barn haha, men han känns verkligen som min bebis. är orolig för minsta lilla nysningen och ska faktiskt ta in honom lite snabbt till veterinären idag, för jag tror att han fått en förkylning, stackarn kan som inte riktigt andas som vanligt för hans lilla näsa är fylld med snörvel.. men allting går på hans hundförsäkring. Det kommer att vara mycket hundbilder framöver, men det kanske ni har listat ut redan haha.
.

Allt som hänt i ett inlägg

/ Permalink / 2
De senaste veckorna har de varit helt otroligt dålig uppdatering på bloggen, jag är helt medveten om det. Men har haft två hela veckor ledigt från skolan och de har varit så otroligt skönt. Avslutade min andra termin med bara A's och även ett +A, så då får man bara slappa och inte göra något. Eller det stämmer väll inte heller för vi har gjort en del utflykter och festat en del. Och lilla Merlin fyller upp tiden väldigt mycket, men de kan vara bland det mysigaste som finns att leka med honom, mysa i soffan och ta honom på promenader. Idag har vi haft honom i exakt tre veckor! Min/våran lilLa baby! Sen har vi hunnit åka till Hollywood och sett både skylten och the Hollywood walk of fame. Ska lägga upp lite bilder senare på allt. Imorgon ska vi åka på en spelning där en massa band tydligen ska spela, pojkvännen fixade biljetter till Stina, mig och honom. Så det kommer att bli kul! Och nu i helgen måste jag bestämma vilka kurser jag ska läsa nu under hösten, min sista termin (helt sjukt). Vad mer, jo jag har kört bil en hel del, pojkvännen kände till slut att jag var redo att köra själv i den galna LA trafiken, så nu delar vi på bilen. Vad vuxet mitt liv har blivit, nu har vi en hund tillsammans, bil, lägenhet, massa möbler och ett helt liv och framtiden. Jag älskar det!! Och om mindre än två veckor så åker jag till Miami och möter upp mamma, micke, William och Julia och därifrån åker på en veckas kryssning i karibbien. Åker in i Jamaica, Haiti och Mexico tror jag. Kommer bli så skönt att umgås med mamma ordentligt och inte nog med det så följer mamma mig tillbaka till long beach och får se vart vi bor och träffa Mike. Det är väldigt stort och verkligen på tiden <3. Så mycket roligt som händer nu framöver !!
Till top