Yesterday:

/ Permalink / 1
Helgen börjar alltid på torsdagar för oss, så även igår. Började på Legends för att sedan åka vidare till Pike Bar. Fick skjuts med två sjukt roliga killar (slapp betala taxi, katjing hehe). Sjöng med i alla dåliga pop-låtar hela vägen i bilen, skrattade tills jag grät nästan. Sen bytte vi ut dom killarna mot några andra. Kvällen slutade inte alltför sent. Men idag mådde jag verkligen inte bra när jag vaknade upp. Och nej, jag var inte bakis, utan det var nog någonting mer. Svimmade i korridor när jag var påväg till toaletten, när jag vaknade till så låg jag på golvet. sjukt läskigt var det i alla fall. Men nu verkar jag må lite bättre :)
efterfesten var lite mysko, minst sagt ?! hehe

MATKOMA!!

/ Permalink / 1
Kom precis tillbaka från en roadtrip med Nicole, vi var hungrig och ville hitta ett Sonic-matställe (det är en snabbmatskedja, vad annars?!). Det var sjukt gott, hamburgare, tator-tots, milkshake = omg vad mätt jag är, jag vill dö!!! hahaha Men det var värt den 1 och en halvtimme roadtripen, nu kan jag dö lycklig (TYP).

october, 29

/ Permalink / 0
Så skönt att vakna upp och inte ha den största ångest-klumpen i magen som jag hade igår. För nu har jag skrivit mina två exams och kan andas ut lite under helgen. Nu väntar jag mest på att lunchen ska börjas serveras, för jag råkade sova bort frukosten, men det var så värt det.
Till top