@ starbucks

/ Permalink / 0
Sitter med tobi, max and maik på starbucks och väntar ner tiden tills det måste åka iväg till flygplatsen :( Men det känns inte som ett hejdå, för jag tror verkligen att vi kommer att hålla kontakten. så det blir mer ett "ses senare" än ett "hejdå", vilket känns rätt skönt.
.
Sen fick jag glada nyheter idag om att Cissi kommer tillbaka till LB redan idag, så behöver inte oroa mig för att jag inte kommer att hinna träffa henne. sen hörde sig även min fadder från första året i helsingborg av sig, han är tydligen här i trakterna och villl mötas upp för en drink ikväll. Känns som att när några åker så fylls det på med någon annan. Iofs inte alls i närheten av lika bra, men ändå.

We're still the greatest

/ Permalink / 1
Träffade Brandon och hans kompis på en mall idag. Umgicks hela dagen, han hjälpte mig att köpa lite presenter hem osv. Sjukt härlig och rolig kille. Kommer sakna att ha honom bara ett samtal/sms bort.
.
Eftersom jag blir hemlös från och med imorgon, så börjar letandet efter boende. Imorgon kväll sover jag hos Simone & Joey, natten därpå sover jag hos Mikey och natten efter det (sista natten = shit) sover jag och mikey i san diego i hans kompis lägenhet. hahaha. vilken röra

I sit tight, don't want to miss the show

/ Permalink / 0
Är helt i obalans just nu. Går från att vara lycklig och skratta, till att börja gråta. Jag hoppas att ingen tar det här personligt, för jag saknar verkligen alla och ser fram emot att åka hem. Men det är jobbigt när man vet att man inte kommer träffa vissa personer på ett bra tag, om ens någonsin (jobbigt att ens skriva det).
.
Har i alla fall haft en supermysig dag. Först umgicks jag med Simone i SealBeach, sen hämtade Mikey upp mig och vi spenderade hela kvällen tillsammans. jag tycker verkligen om honom. det har som hänt lite i smyg, utan att jag själv har insett det, förrän nu. att jag aldrig lär mig?
Till top