Total omställning . . .

/ Permalink / 3
Jag kan inte förstå att jag inte kommer vara i usa till hösten. Det känns jätte roligt att komma hem och träffa alla, men samtidigt så lämnar jag min pojkvän och min andra halva som jag har spenderat så extremt mycket tid med de senaste tre åren. Hur fan ska detta gå. Alla har sina liv som rullar på hemma i Sverige, förutom lilla mig som kommer att få börja om från början och försöka bygga upp någonting. Fan vad allt känns jobbigt just nu. vill bara gråta (vilket jag också gör lite då och då). men ska försöka att inte tänka på det nu, utan njuta av sista veckan så mycket som möjligt. ser så klart jätte mycket fram emot att träffa alla hemma, tro ingenting annat :)

MÅNDAGEN

/ Permalink / 0
Den här måndagen har många innebörder. För det första så är det första gången i hela mitt liv som jag inte kommer att studera. Ser hur alla skriver på facebook om första skoldagen, men inte för min del, inte i år i alla fall. Sen betyder den här måndagen även att jag har precis en vecka kvar i Long Beach. Det är bortom min förståelse om hur hela sommaren redan kan ha passerat, vart tog tiden vägen?

amazing birthday

/ Permalink / 0
Ni tittar just nu officiellt på en 22 åring. Men födelsedagen var jätte bra, hade roligt hela dagen och blev helt och hållet bortskämd med presenter från simone och mike. Födelsedagen började med en överraskningfrukost som Mike och hans systerdotter hade gjort; hemlagade amerikanska pannkakor, med färska jordgubbar och kaffe/juice. Efter det så träffade jag äntligen slakata efter att inte sett henne på nästan två veckor. Öppnade alla min presenter, bl.a. en jätte fin ring :) senare mot kvällen kom Mike förbi och jag fick ännu mer presenter, en jätte fin ring där också: vitt guld med tre diamanter, ja han är galen haha. på kvällen åkte vi in till Hollywood och gick på en dansclub; äntligen. hade extremt roligt och mådde extremt dåligt dagen efter haha, men det hör till antar jag. ett perfekt dygn helt enkelt :)
.
Till top