22.33

/ Permalink / 0
Märkligt hur snabbt saker kan ändras. Trots att jag egentligen inte är visare nu än vad jag var för några dagar sedan, så känns det ändå annorlunda.

Babybrother

/ Permalink / 0

En annan sak som händer snart är att min kära kusin (nästan som en lillebror) kommer och hälsar på. Den 26 juli åker jag ner till Arlanda och möter upp honom. sen stannar han i lite över två veckor hos oss. Ska bli sjukt roligt att han kommer. Senast vi sågs var förra sommaren, men det var säkert över 6 år sedan han var här i Sverige, kanske ännu mer. Jag gick i 6:an eller 7:an tror jag. Som sagt, alldeles för länge sedan. Men 26 juli är spikat!!

Give me a call, I miss you, you now I really do

/ Permalink / 0
Efter en rätt så nedstämd vecka, av olika anledningar (de som läser den här bloggen vet nog vad jag syftar på), börjar det se mycket ljusare ut. Kanske är det för att jag äntligen har börjat jobba och sysselsätter mig på dagarna, kanske är det vädret som äntligen har börjat påverka mig eller så är det alla promenaderna, jag vet inte. Men jag gillar riktningen det är påväg mot :)

Nu hoppas jag bara på att mamma vill avsluta för idag och åka hem.
För sen är det glass (i stora lass) i hamnen som gäller.Säkert otroligt uttjatad på radio,men jag lyssnar inte på radio, så jag gillar den ;)
Till top