come closer

/ Permalink / 0
Har varvat ner med att se svenska hollywood fruar på tv3-play, men är fortfarande inte helt trött. milton har gosat in sig i min säng inatt och visst är det mysigt, men jag hade gjort vad som helst för att ha pojkvännen tätt intill mig i natt istället. närheten, värmen... men allt det där och mycket mer kommer jag att få njuta av om exakt 24 dagar. alltså ni förstår inte vilken underbar känsla som strömmar igenom min kropp varje gång jag tänker på att få pussa på honom igen, det är det där pirret som gör mig säker på att vi kommer klara det här och allt annat framöver tills vi kan få de där livet tillsammans som vi båda vill ha. åh så underbart allting kommer att vara. rena drömmen.
.
nu tack!

monday

/ Permalink / 0
Efter många om och men så har jag äntligen bestämt mig för gravering till pojkvännens armband. tror han kommer bli glad för sin julklapp. håller tummarna för att det också ser snyggt ut irl. men nu ska jag hoppa in i duschen och förbereda mig för kvällens arbetspass. jobbar tisdag och onsdag också för att sedan på torsdag kväll åka nattåget ner till Sundbyberg och skriva TOEFL-provet. det måste gå bra. börjar sakta men säkert bli nervös.

23

/ Permalink / 0
Idag fyller Slakata 23 år. Kan inte förstå att det redan har gått ett helt år sen vi firade henne (och Cissi) i L.B. Hade hemmafest i deras lägenhet, hade polis komma förbi för att klaga på vår ljudnivå, haha och mycket mer. Den kvällen var en av de roligaste !
.
haha den här bilden sammanfattar kvällen rätt fint
Till top