Full fart hela veckan

/ Permalink / 0

Ibland ar det roligt hur man hittar pa mer saker under veckan nar man jobbar och inte nar det faktiskt antligen blir helg, men det har vall sin charm ocksa. I onsdags sa blev de spontant sushi middag med en av pojkvannens kompisar och hans flickvan, och sen blev det aven drinkar hemma hos dom i Costa Mesa. Nagot som var jatte gott och som ni borde testa var Vodka med whipped cream smak blandat med apelsin juice - super gott!
.
Och i torsdags sa fyllde pojkvannens pappa 65 ar, sa vi gick allihopa ut och at thai mat och avslutade med tarta, kaffe och paket oppning hemma hos foraldrarna. Pojkvannens familj ar verkligen harlig, speciellt hans systers tre barn, sa hogljudda och roliga haha.
.
Sa det ar inte konstigt att man ar helt genomtrott pa fredagen nar man har hallit igang hela veckan, och till och med somnar sa snabbt och djupt att man borjar snarka i soffan framfor en film haha. Det hander inte ofta, men tydligen igar kvall, stackars pojkvannen som hade valt en bra film och allt. Jag har nog lite making up to do.

Liknande inlägg

Till top