Weekend recap

/ Permalink / 0
Hade inte sa manga planer for helgen alls, men blev en himla lyckad en till slut. Blev en liten tjej-dejt i fredags med Lilly, dinner and a movie lol. Vi bor ju grannar i princip sa det ar enkelt att planera att ses. Pa lordagen blev de lite pool time och nodvandig tvatt-tid, hade inget planerat alls for kvallen, men som tur var bjod Lilly med mig lite sista minute pa en stand-up show. Var tydligen premiar-kvall for just den har showen och hon hade glomt att namna att de var nere i Beverly Hills med roda mattan och allt mojligt. Hade man vetat de kanske man klatt upp sig lite extra, men men, roligt var det och jatte bra stand up komiker, Max Amini.
Sen blev de aven en spontan utgang med Ashley, testade pa ett nytt stalle som heter Redbury Library bar och sen aven en svang till en nattclub Avalon (som har oppet till 7!!, dock alkoholfritt efter 2am lol).  
Och sondagen avslutades med en svang ner till Santa Monica beach och lite middag pa det. Fick lite farg faktiskt och kanner mig himla nojd med helgen, nu har man lite extra energi att jobba en hel-vecka till nasta helg. 

Liknande inlägg

Till top