It's coming along

/ Permalink / 0

Det finns inget internet i den nya lagenheten sa det blir lite tomt har pa bloggen, men passar pa att uppdatera fran jobbet lite. Sen senast har allting blivit uppackat, tvattmaskinen och torktumlaren (vi har det i lagenheten yay) har blivit uppkopplade, och lilla Merlin har fatt se sitt nya hem efter en mini-semster hos hans farmor/farfar ;). Merlin-monstret trivs sa bra sa bra, och springer runt som en galning.. det finns ju mer plats till det nu.
.
I sondags passade vi pa att kopa lite saker vi saknade i lagenheten. Vi hittade ett jatte fint matbord i morkt tra, med fyra stolar i samma nyans med svarta skinn sittdynor, som kommer hem till oss imorgon (onsdag). Aven imorgon kommer kylen som vi bestallde, en enkel modell men som verkade prisvard. Tyvarr sa ar det valdigt vanligt att kylen inte igar i lagenhete har borta, sa vi ser det har kopet som en framtidsinvestering. What else.... jo, soffan har antligen fatt sig en rejal uppfraschning, sa nu borde alla vattenflackar och tassavtryck vara borta, och forhoppningsvis ser den beige ut igen, inte gra haha.
.
Hoppas allt ar bra med er alla dar hemma, far forsoka tajma in lite skype dejter snart!?
.

-
Bilder pa lagenheten kommer snart, nar bordet, kylen och allt har blivit installerat. Men har ar en bild fran i helgen nar vi var ute och firade Lauren. Om jag ser frusen ut, sa var jag det (!), bara ben mitt pa natten var kaaaallt aven har i Cali..!!

Liknande inlägg

Till top